KONKURS za dodelu prava na korišćenje oznake brenda - PROIZVEDENO na gazdinstvu Istočne Srbije

U okviru projekta RAZVOJ MALOG I SREDNJEG AGRO PREDUZETNIŠTVA U MIKRO REGIONU ISTOČNE SRBIJE, Agencija za konsalting i preduzetništvo ACDE je u saradnji sa internet portalom www.kvantas.rs kreirala oznaku brenda pod nazivom PROIZVEDENO na gazdinstvu Istočne Srbije.

Cilj kreiranja oznake brenda PROIZVEDENO na gazdinstvu Istočne Srbije, je da se agro preduzetnicima iz mikro regiona Istočne Srbije poboljša internet promocija i prodaja njihovih proizvoda i usluga na lokalnom, regionalnom i nacionalnom tržištu Srbije.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva, mikro, mala i srednja preduzeća i zadruge koja posluju u sektorima poljoprivrede, prehrambene industrije i etno i eko turizma sa sedistem u Boru, Majdanpeku, Boljevcu, Sokobanji, Zaječaru, Kladovu, Negotinu, Knjaževcu, Aleksincu i Svrljigu.

NovoLice Certifikat

Konkurisanje za dobijanje prava na korišćenje oznake brenda pod nazivom PROIZVEDENO na gazdinstvu Istočne Srbije možete ostvariti ako popunite prijavu koja se nalazi u Adresaru na sajtu www.kvantas.rs, tj. kliknete OVDE.

Pogledajte dobar primer prijave Poljoprivrednog gazdinstva MILOŠEVIĆ 

Po dobijanju Vaše prijave naši savetnici će Vas obići u periodu od 15. do 30. aprila i zajedno sa Vama oceniti Vašu prijavu za dobijanje prava na korišćenje oznake brenda pod nazivom PROIZVEDENO na gazdinstvu Istočne Srbije.

Šta dobija odabrani Agro preduzetnik:

  • Pravo na korišćenje oznake brenda PROIZVEDENO na gazdinstvu Istočne Srbije na svojim promo matrijalima, pakovanjima, nastupima na agro sajmovima i izložbama, kao i prilikom prodaje svojih proizvoda na pijacama, trgovačkim lancima i preko interneta.
  • Promotivno mesto na sajtu www.kvantas.rs i www.novolice.acde.rs
  • Promociju preko facebook stranice - NOVO LICE AGRO BIZNISA ISTOČNE SRBIJE
  • Info srtanicu u štampanom katalogu pod nazivom PROIZVEDENO na gazdinstvu Istočne Srbije, na srpskom i engleskom jeziku, koji će se deliti stranim Ambasadama i inostranim privrednim predstavništvima.

Promocija odabranih agro preduzetnika iz mikroa regiona Istočne Srbije održaće se krajem maja 2017. godine na završnoj manifestaciji projekta.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefone 063 307 038 i 066 242 842 ili ako nam pišite na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .