Produžen rok za prijavu na seminar IPARD ZA POČETNIKE

Zbog predsedničke izborne kampanje, Projektni tim je posle konsultacija sa predstavnicima opština Mikro regiona Istočne Srbije odlučio da KARAVAN NOVO LICE AGRO BIZNISA ISTOČNE SRBIJE u obilazak gradova i opština krene od 15. aprila 2017.godine. 

Kao što je i objavljeno KARAVAN NOVO LICE AGRO BIZNISA ISTOČNE SRBIJE bi se u svakom gradu ili opštini zadržao jedan dan gde bi se članovi karavana pre podne sastali sa predstavnicima opština, obišli vlasnike poljoprivrednih gazdinstava i mikro, malih i srednjih preduzeća koji posluju u sektorima poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, a posle podne održao Info seminar pod nazivom IPARD ZA POČETNIKE – Kako finansirati svoj agro biznis evropskim parama.

Na završetku seminara informisali bi se prisutni o značaju udruživanju agro preduzetnika u AGRO KLASTER ISTOČNE SRBIJE i odabrali bi se osnivači.

Pošto je KARAVAN NOVO LICE AGRO BIZNISA ISTOČNE SRBIJE odložio obilazak u martu mesecu Projektni tim poziva sve zainteresovane agro preduzetnike iz Mikro regiona Istočne Srbije, koji se još nisu prijavili na seminar IPARD za početnike – Kako finansirati razvoj svog AGRO BIZNISA evropskim parama da ispune upitnik i posalju prijavu.

Za prijavu na seminar kliknite OVDE i ispunite upitnik.